Onze mensen

R.A.M. (Rob) Schram:

Nadat Rob afstudeerde aan de Universiteit van Amsterdam, is hij zijn loopbaan in 1999 begonnen bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Bij dit kantoor heeft Rob zich volledig gespecialiseerd in het vastgoedrecht, bouwrecht en vastgoed gerelateerd bestuursrecht. Hij stond daar grote en middelgrote, (vastgoed)ondernemingen bij. Sinds 2004 is Rob werkzaam bij Van Koppen en Jager.

Daar heeft hij zijn bestaande vastgoedpraktijk verder uitgebreid. Rob bedient hoofdzakelijk projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven en andere ondernemers. Naast vastgoed gerelateerde werkzaamheden, verricht Rob voor zijn klanten tevens werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Rob staat bekend als een strategische partner voor ondernemers en professionals. Zijn cliënten herkennen in hem een gedreven en ambitieuze advocaat; een advocaat die het procederen niet schuwt. Rob hekelt een bureaucratische opstelling; hij geeft graag korte adviezen, die praktisch en (dus) begrijpelijk zijn. Hij is creatief en tactisch in procedures en onderhandelingen, maar altijd gericht op het bereiken van het hoogst haalbare resultaat voor de cliënt.

Mobiel mr. Rob Schram: 06-41246987 | robschram@koppenjager.nl


Suzanne Buurkes:

Suzanne heeft haar privaatrechtelijke studie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na haar studie is zij werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Haarlem. Sinds 2015 is Suzanne werkzaam bij Van Koppen en Jager. Suzanne houdt zich bezig met privaatrechtelijke geschillen, onder andere op het gebied van huurrecht en incasso.

suzannebuurkes@koppenjager.nl

 

 

 

 

 


Inge van Veelen:

Inge ondersteunt de juridische werkzaamheden en verzorgt de procesondersteuning  en faillissementsprocedures.


Ingrid Lubbers:

Ingrid is de "CFO" van Van Koppen en Jager. Zij verzorgt de complete administratie, de facturering en het debiteurenbeheer.  

RECHTSGEBIEDEN

Van Koppen en Jager heeft zich in de loop der tijd toegelegd op een aantal specifieke rechtsgebieden, naast de algemene (civiele) rechtspraktijk:

Lees meer >>

ACTUALITEITEN

Van Koppen en Jager houdt voor u de actualiteiten bij. Wanneer er een belangrijke wetswijziging of een andere wetenswaardigheid gepubliceerd wordt, houden wij u op deze pagina op de hoogte.

Lees meer >>

CONTACT

Staten Bolwerk 2, 2011 ML Haarlem

T: +31 (0)23 - 5326240
F: +31 (0)23 - 5322706

info@koppenjager.nl